Franczyza

Oferta skierowana jest dla wszystkich ambitnych, przedsiębiorczych i pracowitych osób.
Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.!

 

info_1

  • Przeprowadzimy symulację rentowności danego lokalu na podstawie wybranej lokalizacji oraz naszych własnych doświadczeń
  • Pomożemy w trakcie negocjacji o wynajem lokalu.
  • Przekażemy pełną wiedzę jak prowadzić lokal. Nasza wiedza jest kompleksowa i obejmuje wszystkie zagadnienia związane z funkcjonowaniem placówki.
  • Organizujemy kampanie reklamowe w miastach w których znajdują się lokale. Przygotowujemy wszelkie projekty graficzne i materiały marketingowe, które są jednolite dla całej sieci.
  • Realizujemy szkolenia dla Franczyzobiorcy i pozostałych pracowników.
  • Wybierzemy i wskażemy najlepszych dostawców produktów.
  • Wynegocjujemy dla Franczyzobiorcy jak najlepsze ceny.

 

>info_2

  • Koszt otwarcia lokalu jest ściśle związany z jego metrażem,jednak będzie on nie mniejszy niż 50 tysięcy złotych.
  • Franczyzodawca pobiera opłatę miesięczną w wysokości 10% obrotu netto.
  • Franczyzodawca pobiera opłatę wstępną w wysokości 15 tysięcy złotych netto – w skład której wchodzą:
    szkolenie personelu, podręcznik operacyjny.

 

info_3

 

  • Ambitnych, przedsiębiorczych i pracowitych osób – niekoniecznie z doświadczeniem w branży gastronomicznej.
  • Osób chętnych do otworzenia pojedynczych lokali na terenie województwa śląskiego
  • W pozostałych województwach poszukujemy firm, które będą działać na całym obszarze swojej okolicy na zasadzie wyłączności – tzw. franczyza wielokrotna.
  • W przypadku franczyzy wielokrotnej należy spełnić dodatkowe warunki, które umożliwią prawidłowe funkcjonowanie sieci, m. in.: posiadanie lub możliwość zorganizowania niewielkiego magazynu oraz samochodu dostawczego z agregatem chłodniczym.