Franczyza
Oferta skierowana jest dla wszystkich ambitnych, przedsiębiorczych i pracowitych osób.
Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.!
Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii.!
PODSTAWOWE INFORMACJE
- Przeprowadzimy symulację rentowności danego lokalu na podstawie wybranej lokalizacji oraz naszych własnych doświadczeń
- Pomożemy w trakcie negocjacji o wynajem lokalu.
- Przekażemy pełną wiedzę jak prowadzić lokal. Nasza wiedza jest kompleksowa i obejmuje wszystkie zagadnienia związane z funkcjonowaniem placówki.
- Organizujemy kampanie reklamowe w miastach w których znajdują się lokale. Przygotowujemy wszelkie projekty graficzne i materiały marketingowe, które są jednolite dla całej sieci.
- Realizujemy szkolenia dla Franczyzobiorcy i pozostałych pracowników.
- Wybierzemy i wskażemy najlepszych dostawców produktów.
- Wynegocjujemy dla Franczyzobiorcy jak najlepsze ceny.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Koszt otwarcia lokalu jest ściśle związany z jego metrażem,jednak będzie on nie mniejszy niż 50 tysięcy złotych.
- Franczyzodawca pobiera opłatę miesięczną w wysokości 10% obrotu netto.
- Franczyzodawca pobiera opłatę wstępną w wysokości 15 tysięcy złotych netto – w skład której wchodzą:
szkolenie personelu, podręcznik operacyjny.
KOGO SZUKAMY?
- Ambitnych, przedsiębiorczych i pracowitych osób – niekoniecznie z doświadczeniem w branży gastronomicznej.
- Osób chętnych do otworzenia pojedynczych lokali na terenie województwa śląskiego
- W pozostałych województwach poszukujemy firm, które będą działać na całym obszarze swojej okolicy na zasadzie wyłączności – tzw. franczyza wielokrotna.
- W przypadku franczyzy wielokrotnej należy spełnić dodatkowe warunki, które umożliwią prawidłowe funkcjonowanie sieci, m. in.: posiadanie lub możliwość zorganizowania niewielkiego magazynu oraz samochodu dostawczego z agregatem chłodniczym.